facebook twitter youtube
Vakantiespelen Kriebeldam, Appingedam

Informatie!


Voor wie, wanneer, wat kost het en hoe kan je je aanmelden? Dat zijn zomaar eens wat vragen waar we je graag antwoord op willen geven.

Meer informatie over Kriebeldam en wie er in de organisatie (hoofdleiding) zitten?

Voorbereidingscommissie en hoofdleiding
Cadanz Welzijn / voorheen ASWA


Voor wie

Kriebeldam is er voor kinderen uit groep drie t/m acht van de basisschool leeftijd. Zit je nu in groep twee en ga je naar groep drie of ga je na de zomer al naar de middelbare school? Ook dan mag je meedoen.

Woon je niet in Appingedam maar logeer je hier bijvoorbeeld bij familie of wil je graag met een vriendje of vriendinnetje mee? Ook dan mag je je gewoon gezellig mee doen aan Kriebeldam.

Wanneer

Kriebeldam wordt deze zomer gehouden tijdens de eerste twee weken van de basisschoolvakantie.

De eerste week is van maandag 24 tot en met vrijdag 29 juli 2023.
De tweede week is van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus 2023.

Uiteraard kan je ook beide weken mee doen.

Het exacte programma lees je op de website, in de Kriebeldammer en op instagram en  Facebook.

De tijden voor de eerste week zijn als volgt:

Maandag van 09.00 tot 16.15 uur (alle groepen)
Dinsdag van 09.00 tot 16.15 uur (alle groepen)

Woensdag
12.00 tot donderdag 12.00 uur (Boem-dag (feestdag) iedereen blijft een nachtje slapen op Kriebeldam. Oftewel 24 uur nonstop Kriebeldam!)
Voor kinderen die niet kunnen of morgen blijven slapen is er een mogelijkheid om woensdagavond alsnog naar huis te gaan.

Vrijdag 09.00 tot 16.15 uur (alle groepen)
Vrijdag 19.00 tot 21.00 uur (alle groepen)

Waar

Kriebeldam wordt gehouden in en om het ASWA-gebouw (bij Candanz Welzijn) aan de burgemeester Klaukelaan 16 in Appingedam. Zet de fiets in het fietsenhok van het voetbalveld (je fietssleutel kan je inleveren bij het magazijn zodat je deze niet kwijt raakt). De oudste groepen (pakweg groep 6, 7 en 8 van de basisschool) gaan zo nu en dan op de fiets op pad.

Wij gebruken de zij-ingang die via de parkeerplaats van het voetbalveld bereikbaar is en niet de hoofdingang van het gebouw. Hier is ook ruimte om de auto te parkeren.

Wat mee

Neem voor tussen de middag in ieder geval brood en een beker mee. Bij ons krijg je ranja en melk of chocolademelk. We vinden het trouwens niet fijn als kinderen energydrank meekrijgen. Ze zijn doorgaans als druk genoeg ;-)

Ook kan het, nu het wat minder mooi weer wordt, handig zijn om extra droge kleding mee te nemen en/of een (regen)jas. Uiteraard verplaatsen we bij slecht weer de meeste actviteiten naar binnen maar soms zijn we simpelweg op pad en worden we toch nat.

Zet je op al je spullen die je meeneent naar Kriebeldam je naam? Raakt er dan toch iets kwijt dan kunnen we makkelijker de eigenaar terug vinden.

De oudste groepen graag op de fiets naar Kriebeldam. De jongste groepen verplaatsen zich lopend of met auto's/busjes indien nodig.

Kosten

Deelname kost dit jaar €7,50 per week. Je kan dit jaar overigens niet aanmelden bij het ASWA-gebouw. Daarom moet je de deelnemersbijdrage ook op de eerste maandag meenemen naar Kriebeldam. Je kan bij ons helaas niet pinnen! Tip, stop de bijdrage in een envelop met je naam er op en geef die af bij de hoofdleiding. Dit wijst zich vanzelf op de eerste dag.

Aanmelden

Kriebeldam wordt gehouden in en om het ASWA-gebouw aan de Burg. Klauckelaan 16 in Appingedam.

Aanmelden kan uitsluitend via het formulier op de website. We horen dit jaar regelmatig dat er geen bevestiging binnen komt. Check je spam. Vaak zit het daar alsnog in. Zo niet stuur dan even een mail. Maar kom in ieder geval gewoon langs op maandagochtend. Desnoods shrijven we je dan alsnog in.

Wij zoeken ondertussen uit waar het probleem is zit dat de bevestiging niet aankomt.