facebook twitter youtube

Informatie!


Voor wie, wanneer, wat kost het en hoe kan je je aanmelden? Dat zijn zomaar eens wat vragen waar we je graag antwoord op willen geven.

Meer informatie over Kriebeldam en wie er in de organisatie (hoofdleiding) zitten?

Voorbereidingscommissie en hoofdleiding
ASWA Welzijn


Voor wie

 Kriebeldam is er voor kinderen uit groep drie t/m acht van de basisschool leeftijd. Zit je nu in groep twee en ga je naar groep drie of ga je na de zomer al naar de middelbare school? Ook dan mag je meedoen.

Woon je niet in Appingedam maar logeer je hier bijvoorbeeld bij familie of wil je graag met een vriendje of vriendinnetje mee? Ook dan mag je je gerust aanmelden.

Wanneer

Kriebeldam wordt deze zomer gehouden tijdens de eerste twee weken van de basisschoolvakantie.

De eerste week is van maandag 23 tot en met vrijdag 27 juli 2018;
De tweede week is van maandag 31 juli tot en met vrijdag 3 augustus 2018.

Het exacte programma lees je in de agenda op de website, in de Kriebeldammer en op Facebook.

Kosten

We hebben goed nieuws! Je betaalt dit jaar de helft minder dan vorig jaar. Deelname kost tijdens de voorinschrijving slechts 7,50 per week. Als je je direct voor beide weken op geeft betaal je slechts 14,00 voor beide weken.

Dit is mogelijk dankzij onze sponsoren. Onze hoofdsponsor,het RWE Cultuurfonds heeft eenmalig een forse bijdrage aan Kriebeldam overgemaakt. Daarnaast kunnen we ook rekenen op een bijdrage van het Fonds Eemsmond, de gemeente Appingedam, het Centrum Veilig Wonen, de Rabobank, de Odd Fellows, Akzo Nobel en Albert Heijn.

Dankzij deze bijdragen kunnen we Kriebeldam voor iedereen bereikbaar maken. Om te stimuleren dat mensen zich op tijd aanmelden betaal je tijdens de weken zelf 1,00 per week extra. Geef je dus uiterlijk vrijdag 13 juli op bij het ASWA-gebouw.

Aanmelden

Kriebeldam wordt gehouden in en om het ASWA-gebouw aan de Burg. Klauckelaan 16 in Appingedam.

Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier samen met de deelnemersbijdrage (tussen 09.00 en 16.00 uur) af te geven bij de receptie van het ASWA-gebouw.

Uitgebreide informatie is te lezen in de eerste Kriebeldammer.

Eerste Kriebeldammer & aanmeldingsformulier 2018